Undersida 1

Coachande ledarskap

Ledarskap

Coachande ledarskap innebär förmågan att kunna kommunicera med och stötta dina medarbetare så att de växer som individer. Det betyder att du bör ha kännedom om dig själv och andra, kombinerat med konsten att lyssna och konsten att ställa rätt frågor. Tillsammans ger det ett coachande ledarskap. tycker du det låter intressant är du välkommen till vår kurs i Coachande ledarskap. Kursen kör i samarbete med Informator. Läs mer och anmäl dig här.

Till mer text

Berättelsen om Peter

Ett exempel från verkligheten handlar om Peter. Peter kom till mig för att han tyckte att hans personal inte kunde göra något själva utan att fråga honom om varje liten detalj. – Det är så frustrerande att de inte kan jobba självständigt, sa Peter. Jag förstår inte, jag tycker att jag är en bra och stark ledare. Ok, sa jag låt oss träffa Giza och se om hon kan belysa ditt ledarskap. Sagt och gjort, Peter, Giza och jag samlades ...

Till mer text

Aktuella erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Ellgiza utvecklar modet hos människor

Coachande Ledarskap 1 – 3 april

Hästar Ledarskap och yoga – läs artikeln här

Efterfrågan på ledarskap och kommunikation med hästar ökar.

Till mer text

Ledarskap

Det insiktsfulla ledarskapet börjar med dig. Din attityd, din förmåga att lyssna och kommunicera det du vill och stå kvar även när det blåser hårda vindar. Ett ledarskap innebär att någon frivilligt vill följa dig.

Till mer text

Hej världen!

Välkommen till WordPress. Det här är ditt första inlägg. Redigera det eller radera det. Sedan kan du börja blogga!

Till mer text

Kommunikation

Insiktsfull kommunikation börjar med dig. Vad vill du? Hur ska du uttrycka dig för att bli förstådd? Ett steg på vägen är att lära dig förstå andra. Hur de tänker och vad deras drivkrafter är.

Till mer text

Comment Test

Comment Test

This Post has many Comments.

Till mer text

Content Test

Content Test

Heading 1

The content here are not generated by shortcodes, they are directly typed into tinymce post editor.
consectetur adipiscing elit. Vivamus rhoncus, arcu non blandit tempus, elit diam congue velit, ac porttitor enim purus sed ante. In feugiat, velit eleifend placerat scelerisque, tortor felis hendrerit neque, sit amet semper turpis velit fringilla risus. Mauris tempus risus non tortor mollis sit amet viverra mauris ullamcorper. Donec sit amet massa orci, quis commodo eros. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per ...

Till mer text

Related Post 2

This Post is ”related” to Related Post 1. You can do this by adding a Post Tag. This Post has no Featured Image.

Till mer text

Related Post 1

This Post is ”related” to Related Post 2. You can do this by adding a Post Tag. This Post has no Featured Image.

Till mer text
Page 1 of 3 123